Om Elektriske Tog

Modeltog Marklin navigation På Skalamodeller.dk kan du finde et bredt udvalg af elektriske tog, lokomotiver og tilbehør fra Märklin og Fleischmann. De to mærker er delt op i underkategorier med Togvogne, Skiftespor og skinner, Signaler og tilbehør for at give et bedre overblik over de forskellige varer (Se Fig.1). Bemærk! Der er forskellige skalastørrelser som f.eks. skala HO og Piccolo.

Under kategorien 'Togvogne' er der et bredt udvalg af sove- og spisevogne, gods- tank- og kulvogne, træ- og autotransporter til Märklin og Fleischmann. Udvalget spænder over vogne til veteranlokomotiver og op til de moderne eldrevne tog.

'Skiftespor og skinner'. Her er der et stort udvalg af skinner, kryds, drejeterminaler, skiftespor og flere sæt med et stort udvalg af forskellige skinner.

Under kategorien 'Signaler og tilbehør' er der et udvalg af fjernbetjeninger, transformatorer, belysning til togvogne, lamper, kabler, stik, sporsignaler, jernbaneoverskæringer, broer, bygninger, underlag og styrepulter.

Lokomotiver og tilbehør

Tog skinner og signaler