Om Ferrari Modelbiler

Kategorier for Ferrari Under kategorien 'Biler Ferrari Samlede' kan du finde et bredt udvalg af Ferrari-modeller. Kategorien spænder over gamle klassiske Ferrari-sportsvogne, som f.eks. blev kørt af Sterling Moss, og til nutidens kendte Formel 1. biler, der er blevet kørt af Michael Schumacher, Felipe Massa, Kimi Raikkonen og Lewis Hamilton. Ferrari 250 GT, som kørte på Le Mans i 1961, er også at finde blandt de mange modeller. Formel 1. biler er placeret i en underkategori (se billedet).

Fra Mattel, kan du købe eksklusive modeller af Ferrari-biler, der er signeret af de oprindelige kørere. Her kan der være tale om modelbiler til flere tusinde kroner.

Af Ferrari standard biler er der bla. modeller af: Ferrari Testa Rossa, F50, 599 GTB, 575 M, Ferrari Enzo og 550 Barchetta. Modellerne er fremstillet i plastic og støbejern (diecast) og kan være meget detaljerede.

Som en tilføjelse, er der et lille sortiment af el-drevne Ferrari-biler i en skalastørrelse, der gør, at Junior kan få sig en køretur :0)

Under kategorien 'Biler Byggesæt' er der også et udvalg af Ferrari biler, som f.eks. Ferrari 250 GTO og Ferrari 360.

Ferrari modeller

Samling af Ferrari biler