Om Militær

Af militære køretøjer, kan du blandt andet finde opklarings- og manskabsvogne, der bliver brugt i Afghanistan og Irak, bæltekøretøjer som den tyske Gepard, der er udstyret med antiluftværnskanoner. Den pansrede mandskabsvogn M113, som bla. bliver brugt af det danske forsvar, findes også i sortimentet.

Militære køretøjer fra 2. verdenskrig Her kan du bla. finde tyske opklaringskøretøjer, mandskabsvogne, motorcykler og sanitetskøretøjer. Amerikanske Jeeps og amfibiekøretøjer er også at finde blandt de mange samlesæt.

Kampvogne. Her kan du finde de "moderne" kampvogne, antitankkøretøjer og tanks fra 2. verdenskrig. Udvalget spænder over f.eks. den tyske King Tiger, den amerikanske Sherman-kampvogn, den engelske Matilda-tank og den russiske KV1. Af nyere kampvogne kan nævnes: Leopard 1 og 2, Bradley, Challenger, Chiftain og den israelske Merkava tank.
Af andre tilsvarende kategorier kan nævnes: Militær 1. verdenskrig som dækker over fly og køretøjer, Kanoner, hvor du kan finde den tyske 88'er, og Figurer, der spænder over romertiden og op til moderne kampvognspersonel. Vær opmærksom på, at figurerne passer i skalaforhold til et evt. køb af køretøjer.   Du kan altid finde flere varer via Amazons søgefelt.

  Militære køretøjer, kanoner og figurer finder du her.

Militære køretøjer

Samlesæt Tanks kampvogne og kanoner